TERVETULOA VERKKOKAUPPAAMME!

Jeppes.fi on koko perheen puoti netissä sekä kivijalkakauppa Juupajoella. Olemme erikoistuneet lastenvaatteisiin ja -tuotteisiin, sekä koko perheelle sopiviin lahjatuotteisiin. Jälleenmyymme eri merkkisiä (mm. Lindberg, ebbe, Elodie Details, Skip Hop ja Sock Ons) kestäviä ja laadukkaita lastenvaatteita ja tuotteita. Tuotemerkit on käytännössä testattu omassa kolmilapsisessa perheessämme. Ennen kaupan perustamista työskentelin yli kymmenen vuotta perhepäivähoitajana ja päiväkodilla.

Lastenvaatteiden lisäksi löydät kaupasta myös tarkkaan valikoituja suosikkituotteitani kotiin ja kaiken ikäisille (mm. Luin Living pyyhetuottet, Kulkurin Kartanon saippuatuotteet, Metkatuotteen kahvi,- ja teepurkit, Luonnokas saippuat, Naturette pesuaine- ja kosmetiikkatuotteita, Elma soijavaha ja rapsivaha kynttilät sekä Sahlman toffeet ja Makeidon karamellit). Verkkokauppa on avoinna 24/7. Lisätietoja tuotteista tai tuotteen koko mittoja kannattaa rohkeasti kysellä yhteydenottolomakkeella.

Jos liikut lähistöllä, tule poikkeamaan myös myymälässämme Pirkanmaalla, Juupajoen Korkeakoskella. Myymälä avoinna tiistaisin ja torstaisin 10-17 sekä erikseen ilmoitetut lauantait klo 10-14 (lokakuussa 17.10 ja 24.10) tai sopimuksen mukaan.

Etäisyydet myymäläämme lähikunnista  ja -kaupungeista:

Orivesi 15km

Mänttä-Vilppula 35km

Ruovesi 30km

Virrat 66km

Jämsä 58km

Kangasala 50km

Tampere 60km

Jyväskylä 115km

TUOTEMERKIT

Maksutavat

Maksutavat

Yrityksemme luottoluokitukset

 • LUIN LIVING Kylpytakit ja Spamekot -20%

  LUIN LIVING Kylpytakit ja Spamekot -20%

  Koodilla: SYKSY20 saat -20% alennuksen Luin Living kylpytakeista ja spamekoista. Koodi voimassa 30.10-20 asti.

  15.10.2020 10.13
 • Myymälän aukioloajat

  Myymälän aukioloajat

  Jeppes myymälä Juupajoella avoinna:

  Tiistai 10-17 ja Torstai 10-17 sekä erikseen ilmoitetut lauantait, Lokakuussa 17.10 ja 24.10 klo 10-14.

  1.10.2020 9.20
 • Myymälässä hyvä valikoima Paez kenkiä

  Myymälässä hyvä valikoima Paez kenkiä

  Juupajoen Jeppes-myymälästä saatavilla parhaimmat kengät. Paezit sopivat täydellisten kesäkenkien lisäksi myös sisäkenkinä käytettäväksi ja tietenkin matkaan mukaan etelänlomille. Kengät vaativat huolellisen sovituksen ennen ostopäätöstä, joten niitä ei toistaiseksi saa tilattua verkkokaupasta. Myymälässämme on hyvä valikoima eri kuoseja.Löytyy myös lapsille Paez kengät koossa 27-33. Tervetuloa tutustumaan kenkiin paikan päälle! 

  11.3.2020 10.00

8.10.2016 Saimme suuren ilon ja kunnian, kun meidät valittiin Juupajoen vuoden yrittäjiksi !!
Iso kiitos tästä suuresta yllätyksestä!

KIITOS JA KUMARRUS, TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA :)
#juupajoenyrittäjät#juupajoenkunta#työntekijät#asiakkaat#          yhteistyökumppanit#jpjwoodoy#ystävätjasukulaiset#

Satu & Jani

Jokisen pariskunta on Juupajoen vuoden yrittäjä 2016. http://www.orivedensanomat.fi/toinen-toiseen-luottaen-hoituvat-niin-sahan-kunnossapito-kuin-lastenvaatteiden-myynti/