ebbe lastenvaatteet

ebbe-lastenvaatteet

Ebbe lastenvaatteet

Jos etsit ebbe lastenvaatteita, löydät ne tuotehakukentästä. Kirjoita vain sana ebbe hakuun, niin saat listauksen kaikista valikoimassamme olevista ebben tuotteista.

 Ebbe lastenvaatteet ovat konstailemattoman tyylikkäitä, ajattomia, reippaita ja elämän makuisia. Ebbe on nopeasti kasvava ja kehittyvä brändi. Laaja basic-valikoima on ajaton jota täydentää kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä kausimallisto. Ebbe vauvanvaatteet alkavat koosta 56 ja mallistossa riittää kokoja vanhemmillekin lapsille aina kokoon 152 saakka. 

 Ebbe lastenvaatteiden isä, Mikael Thor, on kolmen lapsen isä, jolla oli unelma. Hän halusi suunnitella lapsilleen ekologisia, eettisiä ja yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä vaatteita, jotka toimivat käytännössä. Mikael Thors on aina rakastanut denimiä. Kun tuotemerkki perustettiin vuonna 2008, ensimmäiset ebben lastenvaatteet olivatkin kaikki farkkukangasta. 

 Myöhemmin valikoima on laajentunut ja painottunut luomupuuvillaan. Ebben valikoimassa on denimin lisäksi myös muita materiaaleja. Ebbe vaatteista löydät puuvillaiset lasten t-paidat, bodyt, trikoovaatteet, collegepaidat, collegehupparit ja lasten collegehousut. Nykyisin valikoimassa on myös ebbe ulkoiluvaatteita talven varalle, jotka täyttävät tiukat tekniset vaatimukset.

 Ebbe lastenvaatteet ovat saaneet inspiraationsa Skandinaavisesta maisemasta: metsistä, niityistä, pelloista, merestä ja saaristosta. Muotoilu on pelkistettyä, modernia ja suunnittelun pääpaino on käytännön toimivuudessa. Kaikki ebbe merkin vaatteet ovat miellyttäviä yllä ja antavat tilaa liikkua. Silti vaatteet näyttävät hyvältä.

 Merenkulun teema on osa ruotsalaista elämää ja löytyy aina kokoelmista niin syksyllä ja talvella kuin keväällä ja kesällä. Malmön kotisatamassa, Kööpenhaminan sillan vieressä, muu maailma on aina lähellä. Ebbe lastenvaatteet suunnitellaan ruotsissa. Ebben tyylissä yhdistyy raikkaus, ajattomuus, käytännöllisyys ja kokeilunhalu. Vaatteet ovat kuitenkin samalla kertaa hillittyjä ja hienostuneita.

 Ebbe nimeää lastenvaateidensa tyylin skandinaaviseksi yksinkertaisuudeksi. Ebbe lastenvaatteet sopivat hyvin yhteen yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi. Eikö olisikin helppoa avata lasten vaatekaappi ja ottaa housut sotkeentuneiden collegehousujen tilalle niin, että tyylikkyys on taattua eikä paitaa tarvitse vaihtaa.

 Ebbe lastenvaatteiden suunnittelijan ajatus on, että lapselle voi pukea yksinkertaisia vaatteita tyylillä, joka sopii monille. Vaatteita pitää voida yhdistellä keskenpäivän äärettömin vaihtoehdoin. Myös pohjoismainen tasa-arvo näkyy hyvin suunnittelussa. Kaikki mallit soveltuvat sekä pojille että tytöille ja pienille ja suuremmille lapsille. 

Yksinkertaiset ja konstailemattomat Ebben lastenvaatteet ovat valloittaneet myös suomalaisten sydämmet. Vaatteissa on panostettu laatuun. Niitä voi hyvin käyttää myös nuoremmat sisarukset tai voit lahjoittaa ne eteenpäin ystävillesi, joka saa lapsen. Unisex lastenvaatteet ovat myös tästä syystä käteviä 

Ebbe lastenvaatteet suunnitellaan ajattomasti. Ebbellä on laaja perusmallisto, mikä ei mene pois muodista. Sen lisäksi julkaistaan aina trendikkäitä uutuuksia ja sesonkituotteita. Ebben tavaramerkki on pieni tasku, mikä löytyy lähes kaikista vaatekappaleista. Ebbe lastenvaatteiden inspiraatio on yksi Michaelin kolmesta pojasta, juuri nimeltään Ebbe. Ebbe nimi tulee myös sanoista "extra beautiful basic equipment".

 

Ebbe nimettiin vuonna 2014 Ruotsin lastenvaatteiden ykkösbrändiksi. Tuomariston perusteluissa oli "Aito kokemus alalta ja luotettava näkemys. Aitous, kestävyys ja pitkän aikavälin kehitys Tuotemerkin älykäs ja nykyaikainen muotoilu, jossa yhdistyy klassinen skandinaavinen muotoilu ja pilke. Rakkaus, ammattitaito ja kunnianhimo laatuun erottaa tämän tuotemerkin, joka on nopeasti näyttänyt tiensä tavallisten perheiden vaatekaappiin.

 

Ebbe lastenvaatteet löytyvät verkkokauppamme tuoteryhmistä muiden tuotteiden seasta, tai kirjoita tuotehakukenttään ebbe sana, niin löydät listauksen kaikista ebben vaatteista.