Lindberg Sweden


Etsitkö Lindberg Sweden lastenvaatteita? Kirjoita verkkokaupan hakukenttään Lindberg ja löydät kaikki Lindberg lastenvaatteet, pipot, lapaset, uimavaipat, uimapuvut, kurahaalarit, kurahanskat, sadevaatteet, toppavaatteet, kerrastot ja kuorivaatteet.

Lindberg Sweden on ruotsalaisessa Esbyn kylässä vuonna 1988 perustettu pohjoismaiden sääolosuhteisiin lastenvaatteita suunnitteleva yritys. Kun perustaja Michael Lindberg sai ensimmäisen lapsensa, hän halusi tehdä lastenvaatteita, joissa pienetkään kädet ja jalat eivät jäädy. Ensimmäiset tuotteet olivat päähineitä, rukkasia ja töppösiä Kokkolan nahan hirvennahasta.

Myöhemmin valikoima on laajentunut, mutta edelleenkin Lindberg sweden on suunnitellut lastenvaatteita, huomioiden kaikki ne, jotka haluavat asua pohjoismaisessa luonnossa ja ilmastossa ja pitäen kestävää kehitystä ja eettisyyttä ohjenuoranaan.

Pohjoismainen ilmasto on ainutlaatuinen, kesällä jopa 30 astetta lämmintä ja talvella jopa 30 astetta pakkasta, jään, tuulen, lumen, sateen ja auringon vaihteluin."Ei ole huonoa säätä. On vain kestävää laatua, iloisia värejä ja reipasta menoa!". Lindberg sweden -vaatteita löytyy jokaiseen pukeutumisen kerrokseen ja kaikkiin sääolosuhteisiin. 

Lindbergin ulkovaatteista löydät sadevaatteet, kuravaatteet ja toppavaatteet, jotka suojaavat kylmältä ja tuulelta sekä ovat vedenpitävät syksyllä ja keväällä. Lasten kesäpukeutumisen suosikkeja ovat Lindberg uimavaipat ja uimapuvut sekä aurinkosuojatuotteet.

Lindberg Sweden tuotteet on luotu antamaan lapsellesi mukava ulkokokemus säästä riippumatta. Viimeisin Lindbergin hitti on ollut heijastavat pipot ja heijastavat lapaset. Heijastinsäikeet langassa eivät näy päivänvalossa, mutta ovat pimeässä tehokas turva.

Lindbergin lastenvaatteet alkavat koosta 50 cm ja jatkuvat aina 170 cm saakka. Vaatteissa ja asusteissa on hauskat kuosit ja mallit ovat erittäin käytännöllisiä. Myös tuotteiden hinnat ovat kohtuullisia laadusta tinkimättä. Lindbergin pipot kudotaan edelleenkin Ruotsissa ja suomalainen Kokkolan nahka toimittaa hirvennahkaa Lindberg Swedenille vauvan tossuihin ja rukkasiin.